PropertyData

PropertyData is een landsdekkende databank met Open Data gegevens op adresniveau.
PropertyData levert adres-selecties en andere selecties uit de PropertyData databank. Bijvoorbeeld voor marketing- of research-doeleinden.
PropertyData helpt bedrijven met het visualiseren van grote hoeveelheden informatie tot heldere beelden (grafieken, landkaarten, dashboards) waarin je de hoofdzaak in één oogopslag ziet.
Daarnaast helpt PropertyData bedrijven met het verrijken van eigen interne databestanden, zoals bijvoorbeeld het klantenbestand.

In de PropertyData databank zijn verschillende Open Data-sets van goede kwaliteit samengevoegd. De databank wordt voortdurend up-to-date gehouden met verse data uit de Open Data bronnen. Door allerlei checks en controles toe te passen is de kwaliteit van PropertyData beter dan de ruwe Open Data bronnen. Gebruikers van PropertyData hoeven geen technische kennis te hebben, de techniek van het ontsluiten, controleren, samenvoegen en actueel houden van de Open Data wordt volledig door PropertyData verzorgd. Tot en met het koppelen aan uw eigen database en het integreren met uw eigen applicaties.