RPX overzicht

Eenvoudig aansluiten op Redex met de RPX generator

Begint het je te duizelen bij termen zoals OSCRE, PMR, VPR, XML, XSD, SOAP of webservices? Kraan Informatica heeft software ontwikkeld waarmee de lastige techniek van Redex eenvoudig toepasbaar wordt voor elke Redex gebruiker.

Met de RPX generator wordt de techniek van Redex helemaal afgeschermd. Het is standaard-software en dat scheelt in de kosten! Er is geen maatwerk programmering nodig, met de eenmalige inrichting van een configuratiebestand komt de koppeling tot stand. U kunt daarna meteen genieten van de voordelen van gegevensuitwisseling met Redex.

De uit te wisselen data bevindt zich in uw eigen administratiesysteem of business intelligence systeem.  In het configuratiebestand wordt per Redex-gegevens-onderdeel aangewezen waar deze te vinden is in uw systeem. Is de koppeling eenmaal gelegd, dan wordt de rest opgevangen en opgelost door de RPX-software. RPX laat zich eenvoudig bedienen met een web-applicatie.

RPX werkt met alle versies van Redex. Het is ook mogelijk om het Redex bericht om te zetten in bijvoorbeeld een Excel-bestand. Door een modulaire opzet kan de RPX generator toegepast worden bij zowel propertymanagers als taxateurs en ook bij investmentmanagers.

Meer weten? Neem contact op met Bart Kraan op 06-22460980